Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ενα βιντεο γροθια στο στομαχι.... Ξερεις γιατι?



H πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Μαρία Κουρδουσά.....καλεί σε κατάληψη για να μην δεχτούν στο σχολείο παιδιά "λαθρομεταναστων" 

  
   Μαρία Κουρδουσά
            



Παύλος Κιρκασίδης
► Ως κορυφαία είδηση από την εσωτερική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών δεν θεωρώ το ότι 17 παλιάνθρωποι «γονείς» κλείδωσαν με λουκέτο σχολείο της Μυτιλήνης για να μη... μολυνθούν τα παιδιά τους από τα προσφυγόπουλα αλλά το ότι για την πράξη τους αυτή που συνιστά ξεκάθαρη υποκίνηση σε ρατσιστική βία δεν παρενέβη καμιά εισαγγελική Αρχή. Και φυσικά εξακολουθούν να έχουν την επιμέλεια των άτυχων παιδιών τους.
Μοιραζομαι μαζι σας μια σκεψη μου με αφορμη το παρακατω βιντεο....

Ενα βιντεο γροθια στο στομαχι....

Ξερεις γιατι?
Γιατι αυτοι οι γονεις μεγαλωνουν παιδια....διαπαιδαγωγουν ψυχες....διαμορφωνουν ανθρωπους που μεθαυριο θα συνυπαρχουν στην κοινωνια μαζι με τα δικα μου παιδια!! Και αυτόμε θυμωνει πολυ!
 

Ντρεπομαι για λογαριασμο τους....αυτα τα τρισαθλια πλασματα εχουν το θρασος να χειροκροτουν οταν μπαινει το λουκετο στο σχολειο....

Το συνδρομο NIMBY: Not In My Backyard!!
"Δεν εχουμε προβλημα με τα παιδακια, αλλα οχι να ξεκινησει η εκπαιδευση των παιδιων αυτών απο το δικο μας σχολειο"!
Γιατι μωρη χαρχαλο οχι απο το δικο σου σχολειο?
Προτιμας να μεγαλωνουν αυτα τα παιδακια χωρις εκπαίδευση, μεσα στις φυλακες που ζουν σε αθλιες συνθηκες, να πηγαινεις εσυ και οι ομοιοι σου να τους δινεις ενα πιατο φαι και να νιώθεις σημαντική? Αλλα στο σχολειο σου να μην πατησουν?

"Δε μας ρωτησε ο διευθυντής " λεει η αλλη!
Τσιφλικι σου ειναι το σχολειο? Να κανεις ο.τι θελεις? Τι να σε ρωτησει δηλαδη? Αν επιτρεπεται να εγγραφουν στο σχολειο κάποιοι μαθητες?
      
Λοιπον ακου για να τελειωνουμε....
Αν θες αυτοι οι βασανισμενοι ανθρωποι αυριο να μην εγκληματισουν εις βαρος της κοινωνιας μεσα στην οποια ζεις καλο ειναι να τους αποδεχτεις! Σαρεσει δε σαρεσει ηρθαν και εδω θα μεινουν.... Αφομοιωσε τους, μαθε τους τα ιδανικα της δικης μας κοινωνιας ωστε να την κανουν δικη τους και να ζουμε ολοι μαζι αρμονικα!

Ντρεπομαι γιατι πρεπει να εξηγησω στα παιδια μου γιατι οι άνθρωποι ειναι το χειροτερο ον που κατοικει σε αυτον τον πλανητη....

Ισως γιαυτο η μεγαλη μου κορη θελει να την κανει απο εδω και να γινει αστροναυτης....να παει σε αλλους πλανητες,μακρινους....

Η ψυχη σας ειναι γεματη μισος και φόβο. ...φοβο για το διαφορετικο....μισος για ο.τι δεν ξερετε και δεν εχετε το θαρρος να ανοιξετε το μικροσκοπικο σας μυαλο σε καινουρια δεδομενα!!

Εισαστε κάμποσοι με αυτες τις αποψεις....Ειμαστε και εμεις ομως τοσοι και ευχομαι, ακομα περισσοτεροι!
Ευχομαι να επικρατησουν οι δικες μας φωνες της αγαπης και οχι οι δικες σας πράξεις μίσους. ...

Ο καιρος θα δειξει...!!!


    

18 σχόλια:

  1. αγαπητε κυριε κεφαλλονια update.οι λαθρομεταναστες δεν ειναι οι ιταλοι που ερχονται στο δικο σας νησι και αφηνουν χρηματα και εχουν ενα επιπεδο και μια κουλτουρα παρομοια με την δικη μας.ειναι λαθρομεταναστες εξ ορισμου.ο νομος το λεει αυτο. λεει οποιος περασει τα συνορα χωρις τα απαιραιτητα εγγραφα ειναι λαθρομεταναστης.το νομοθετη τον εχουμε ψηφισει εγω κι εσεις μαζι.θελετε να πανε αυτα τα παιδια σχολειο...καποιοι μαλιστα συγκρινουν την συγκυρία με την μικρασιατικη καταστροφη η με την μεταναστευση των Ελληνων κυριως την δεκαετια του 70 σε γερμανια ,αμερικη, αυστραλια. εμεις ειχαμε ομως εγγραφα που πιστοποιουν την υγεια μας και το ποινιμο μας μητρωο.οπως επισης ειχαμε σπιτι και δουλεια να μας περιμενουν πριν φτασουμε εκει.και για τα σχολεια φροντιζε η μανα ελλαδα και εστελνε δασκαλους και χρηματα για ενοικιαση σχολειων. στην μακρινη αυστραλια η ελληνικη εκκλησια πληρωνει τα εξοδα των σχολειων. εδω ζητατε να τους ενσωματωσετε με κοστος κοινωνικο των ελληνικων νησιων τα οποια ειναι βεβαρυμενα και αδικημενα..απο πολλες αποψεις...και αντε και τα βαζετε στο σχολειο..αυτα δεν εχουν παει ξανα σχολειο στην πλειοψηφια τους.ενα παιδακι 10 χρονων που πρεπει να πηγαινει 4η δημοτικου εσεις που ακριβως θα το τοποθετουσατε; σε ποια ταξη;μαζι με τα συνομιλικα του; ουτε καν στην πρωτη δε μπορειτε να το βαλετε .γιατι μεχρι να μαθει ελληνικα θα χρειαστει 1-2 χρονια και θα μεινουν πισω τα υπολοιπα ελληνοπουλα που δε χρωστουν κατι. και εχω και πολλα αλλα επιχειρηματα αλλα φοβαμαι οτι με την επιχειρηματολογια σας δε θα τα κατανοησετε...
    αν θα μου απαντησετε σας παρακαλω με επιχειρηματα και οχι με χαρακτηρισμους.
    ειμαι ενας ανρθωπος που μπηκα στο κοπο και σχολιασα ενα ποστ σας επιχειρηματα.
    και αν τυχον με θεωρειτε φασιστα θα ειναι μαλλον επαινος απο το στομα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με άτομα που αποκαλούν ανθρώπους λαθραίους δεν γουστάρω καμία παραπάνω συνομιλία .... το σχόλιο σας δεν θα σβηστεί για να μπορούν όλοι να βλέπουν το επίπεδο σας ...

      Διαγραφή
    2. το δε γουσταρω λεει πολλα απο μονα του. αν θα σβηνατε το σχολιο θα ηταν λογοκρισια...και θα επερνε το κατηφορο το μπλογκ σας...και ναι θελω να το δουν και αλλοι...που ισως "γουσταρουν" να εχουν διαλογο μαζι μου.αυτο λεγεται δημοκρατια.

      Διαγραφή
    3. Όταν ονομάζετε "επιχείρημα" τους πρόσφυγες μικρασιάτες που τους εξομοιώνετε με τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ του '70, φαίνεται πόσο "διαβασμένος" είστε. Οι πρόσφυγες της Μικράς Ασίας έτυχαν ΑΚΡΙΒΩΣ της ίδιας αντιμετώπισης, όπως αυτή που τυγχάνουν τώρα αυτά τα δύστυχα πλάσματα! Καθόλου τυχαίο! Ούτε εκείνοι είχαν έγγραφα! Και μάλιστα ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ, ίδιο αίμα, ίδια γλώσσα κι όμως τους κοροίδέψαμε, τους βάλαμε στο περιθώριο μέχρι που μας πήραν και τα σώβρακα οικονομικά και πολιτιστικά και με το ζόρι μας έκαναν ανθρώπους. Αν φερθήκαμε έτσι σε Έλληνες, δεν περίμενα να φερθούμε αλλιώς σε αλλοδαπούς! Αλλά μην μας το παίζετε και άνθρωπος με επιχειρήματα. Άλλα αντί άλλων κι ό,τι μας βολέψει! Τα μόνα επιχειρήματα είναι: 1. τα σχολεία δεν σσς ανήκουν για να τα κλείνετε όποτε γουστάρετε εσείς, τα πληρώνω ΚΑΙ εγώ, άρα έχω ΚΑΙ εγώ λόγο, 2. τα παιδιά είναι παιδιά, όπου κι αν ανήκουν, και ξέρω πολύ καλά και το ξέρετε κι εσείς πως δεν ασχοληθήκατε να δείτε ΠΩΣ θα γινόταν αυτή η εκπαίδευση των παιδιών. Θεωρείτε αυτονόητο πως ο διευθυντής είναι τόσο βλάκας που θα τα έβαζε μαζί με τα παιδιά σας, δε σκεφτήκατε ότι μπορεί να έχει κανονίσει άλλα πράγματα, και φυσικά κάνετε τους κουφούς όλοι σας όταν σας λένε ότι θα πάνε σχολείο ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (πάνε τα επιχειρήαμτά σας στράφι....
      κατέρρευσαν με αυτό κια μόνο που είπα)... Εύχομαι να μη βρεθούμε σε πόλεμο και να χρειαστεί να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια προς πιο "πολιτισμένες" χώρες, όπου δε θα κινδυνεύει η ζωή των παιδιών μας.

      Διαγραφή
    4. κυρια πεκγυ τα μικροβια δεν εχουν ωραριο...και γι αυτο μιλαμε αλλωστε.οι προσωπικες μου πεποιθησεις ειναι δικαιωμα μου...ωστοσο η ασφαλεια των παιδιων επιβαλλεται ...αλλωστε θα αρρωστησουν ολα και μετα θα ειμαστε στον ιδιο παρονομαστη.το σχολειο κλειστο.

      Διαγραφή
  2. Δυνατα συναισθηματικα επιχειρηματα και απ τις δυο πλευρες, λαθη προσεγγισης εκατερωθεν και το προβλημα ζητα τη λυση του «εγώ θα το διορθώσω ;». -Ναι, εσύ θα διορθώσεις στο χώρο και στον τομέα όπου βρίσκεσαι. Μεαδιαλακτη αμετακινητη θεση δεν μπορει αα κτιστει γεφυρα συμφιλιωσης αποψεων .Ισως στο τελος κανεις δεν θαναι απολυτα ευχαριστημενος με μια τετοια γεφυρα αλλα θα υπαρχει μια υποφερτη λυση καλλιτερη απ το τωρινο προβλημα (κλειστο σχολειο και αγραμματα παιδακια οπιας εθνικοτητος και ναναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως ! ενας λογος ηταν αυτο το "προσαρμογη στα νεα δεδομενα" . αυτα τα νεα δεδομενα δε με ρωτησε κανεις αν τα θελω οταν τα διαμορφωνε.και υπαρχουν κρατη οπως η Αυστραλια τα οποια δε συζητανε τιποτα.βουλιαζουν τις βαρκες κατα την προσεγγιση.αυτη δηλαδη ειναι απανθρωποι;
      και ναι μια υποφερτη λυση ζηταμε.δε εχω κατι με το καθε ανθρωπο εφοσον αληθινα ειναι σε μια δυσκολη θεση και οχι καιροσκοπος.
      σιγουρα ομως δεν ειναι λυση να στηβαξεις κι αλλα παιδια μεσα σε μια ηδη γεματη αιθουσα.
      2 ειναι τα βασικα θεματα.να φροντισουμε πρωτα τους δικους μας ανθρωπους και μετα αν υπαρχουν ποροι κοιταμε και για τους ξενους.αν δε μπορουμε ας πρωοθηθουν σε αλλες χωρες.
      μπορει καποιος να μου πει γιατι το 2010-2011 που καιγοταν η πελοπονησος δε φτιαχτηκαν hot spot για τους πυροπληκτους; υπαρχουν ανθρωποι που και σημερα ειναι σε αθλια κατασταση σε συνεχεια της ζημιας της τοτε πυρκαγιας αλλα κανεις δε νοιαστηκε.
      2.οταν κυριοι ερχεστε στη χωρα μας...η πατε σε απομακρυσμενες περιοχες γκετο , η σεβεστε τα εθιμα μας. αυτο σημαινει: πρωτα απο ολα δε θα σταματησει η υποστολη της σημαιας σε κανενα μερος , κανενας σταυρος δεν θα ξυλωθει , και καμια προσευχη δεν θα διακοπει. Αληθεια Κυριε αρθρογραφε...σ αρεσει που το παιδι σου δε θα ξερει καμια προσευχη; θα πηγαινει στην εκκλησια τα χριστουγεννα και θα νομιζει οτι ο πατερ ευλογει το δεντρο και τα χριστουγεννα ειναι για να παιρνει δωρα και μονο.
      επισης μαντηλα για τις γυναικες μονο στη χωρα τους.οταν εγω επισκεπτομαι ξενες χωρες δε παω ντυμενος τσολιας , εχω αλλο τροπο να δειξω οτι ειμαι ελληνας.
      τα παιδακια τα αγραμματα ειναι καποιας ηλικιας και θελουν αλλου ειδους εκπαιδευση...
      και επισης να σας πω επειδη εχω γνωστους εκπαιδευτικους...αυτα τα παιδακια δε ενσωματονονται ειναι στο περιθωριο και παιζουν τον ρολο των εξωσχολικων μεσα απο τα καγκελα ομως...

      Διαγραφή
    2. Άλλα αντί άλλων και τα μυαλά στα σώβρακα!!!! Αν το παιδί σου, μίστερ Τζόνι Μπι δε θα ξέρει προσευχή, δε θα φταίει το σχολείο. ΕΣΥ θα φταις! Την πίστη ΕΣΥ είσαι υποχρεωμένος να τη διδάξεις και να την εμφυσήσεις στο παιδί σου, κανένα σχολείο... γκέγκε;;; Άντε με τις βλακείες, βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια άσχετα! Και σου μιλάω έτσι γιατί τώρα όντως έδειξες τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ είσαι, όταν στην ουσία υπονοείς να ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΒΑΡΚΕΣ! Να πάτε να βουλιάξετε εσείς, ανθρωπάρια της κακιάς ώρας, που προτρέπετε σε έγκλημα αθώων! Δε με νοιάζει πόσοι τρομοκράτες θα είναι στις βάρκες, αυτούς να τους στείλουμε πίσω, με νοιαζει ότι μαζί με τους τρομοκράτες θα είναι και αθώα παιδιά! Κι αυτά τα παιδιά ΕΣΥ αποφασίζεις ωσάν άλλος θεός (και σαν καλός χριστιανός προφανώς που κατά τ' άλλα σε καίει αν θα μάθει προσευχή το καμάρι σου), να τα πνίγουμε! ΟΥΣΤ από τη χώρα μου ρε! ΦΟΝΙΑ! ΥΠΟΚΡΙΤΗ! Ο Χριστός θα κλαίει για την κατάντια μας, που στο όνομά του προτρέπετε σε εγκλήματα αθώων ψυχών! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ! Εσείς είστε οι επικίνδυνοι, όχι οι τρομοκράτες της Ανατολής!

      Διαγραφή
    3. JOHNY B...κανε τον κοσμο καλυτερο...ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ!!

      Διαγραφή
    4. Κα.πεκγυ μποαρουνη ωραια σε λιγα χρονια που θα δισκασκεται το κορανι στα σχολεια λογο πλειοψηφιας ελατε να μου τα ξαναπειτε αυτα. οι ελληνες μικρασιατες κλπ δε πρεπει να εχουν παραπονο απο εμας.τους εκχωρηθηκαν ολοκληρες εκτασεις απο το ελληνικο δημοσιο οπως τα σουρμενα του Ελληνικου Αττικης.και σας παρακαλω να μιλησετε με επιχειρηματα.η γνωμη του αλλου ακομα και αντιθετη ειναι σεβαστη.τα ουστ κλπ που εκφωνειτε δεν ειναι σωστα απο εναν ανθρωπο που λεει οτι εχει επιπεδο.να σας πω για το βουλιαγμα βαρκας.εχω υπηρετησει στις δυναμεις εθνοφυλακης της κω στο περασμα μποουντρουμι-σκανδαρι-ψαλιδι.απο εκει που μας ερχονται σημερα ολοι αυτοι οι κυριοι που τυγχανουν υπο την προστασια σας. οταν ειδα μια βαρκα με μια ειδικη διοπτρα αρκετα ακριβη...αλλα απαιραιτητη σε αυτες τις περιοχες...εριξα στη μηχανη του την αχρηστεψα και τον αναγκασα να βγει στα παραλια τον λαθροδιακινητη...πακιστανο...με λαθρομεταναστες και ηρωινη ..(η μηπως νομιζατε οτι ειναι παραμυθια αυτα)...το ξυλο που εφαγαν ακομα το θυμουνται....και εγω την 10ημερη τιμητικη μου...και ναι θα το ξαναεκανα...γιατι δε σεβονται τη χωρα μου τα συνορα μας...κι εγω...ημουν εκει να προστατεψω τους κατοικους του νησιου απο αρρωστιες και πλιατσικα...η νομιζετε οτι μας στελνουν τους γιατρους και τους επιστημονες τους; εχετε δει στο hot spot κανενα ανρθωπο που να εχει βγαλει το δικο τους αντιστοιχο λυκειο; ειναι μονο καποιοι γιατροι που ειναι εκει για ανθρωπιστικους σκοπους...
      Υ.Γ. αν ειναι να απαντησετε με το ΓΚΕΓΚΕ κλπ...καλυτερα μην απαντησετε καθολου...

      Διαγραφή
  3. Οι αλληλέγγυοι παρακαλούνται να απαντήσουν στην κοπέλα που ήταν ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ στους λαθρομετανάστες γιατί την βίασαν οι ίδιοι οι λαθρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι οι κακομοιροι ειχαν να δουν γυναικα κατι χρονια...και επειδη δε τους παρεχουν οι ΜΚΟ ιεροδουλες υποπεσαν στη βια αθελα τους ...

      Διαγραφή
  4. Κυρια Μαρία Κουρδουσά τα λογια ειναι περιττα! Εισαι γελοια και απανθρωπη. Το σχολειο δεν σου ανηκει και τα παιδια ειναι παιδια. Μην βρεθεις στην τυχη να φυγουν τα παιδια σου στο εξωτερικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΚΑΣΙΔΗ ,, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ,,, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ,,, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ . ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΑΝ <> . ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ <> ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ,,, ΣΑΝ ΝΗΣΙ ,,, ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ,,, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,,, ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΜΕ ΕΚΤΑΣΗ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 160 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΟΙ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ",ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ(που ποτε δεν το παραδέχονται..ως κοτες),ΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ,ΟΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ,ΠΕΤΟΥΣΑΝ..ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΡΟΜΙΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΟΙ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΩΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤ.ΧΡΟΝΙΑ...ΕΤΣΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ουτε για απαντηση αξιζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ,,, ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ,,, ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙΣ ,,, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ,,, Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ,,, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΑ ΜΥΑΛΑ ,, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ,, ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΜΥΑΛΑ . ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ,, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ,,, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ,,,, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ <> ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ,,,, μια μεδουσα

      Διαγραφή
    2. ειπατε λοιπον αυτο που θελατε...συγνωμη αν το πνευματικο μου επιπεδο δε φτανει το δικο σας...μιλατε για δημοκρατεια και διαπραγματευση.που ακριβως ειναι η δημοκρατια...οταν λαθρομεταναστες ειναι στη χωρα μας και εχουν εγκατασταθει για τα καλα; αλλες χωρες οπως η αυστραλια τους πετανε στη θαλασσα...και εμεις συζηταμε με ποιον ακριβως τροπο θα πανε τα παιδια τους στα σχολεια μας...καπου ναι το μυαλο δε δουλευει...και μας εχει πιασει μια δηθεν πονοψυχια και αλληλεγγυη...

      Διαγραφή
  7. http://www.freepen.gr/2016/10/catering-bungalows.html αδικα μαλωνουμε.θα το κλεισουν οι Συριοι απο μονοι τους το σχολειο γιατι δε θα τους αρεσει ο τροπος που γινεται το μαθημα...ελπιζω να καταλαβαινετε σιγα σιγα για τι προκειται να ερθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή