Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ποιος την έχει στήσει όλη αυτή την ανθρωπιστική κρίση ρε αλήτες;


Όσο περνάει ο χρόνος το κύμα φέρνει στις ακτές της Λαμπεντούζα άψυχα κορμιά... δεν υπάρχουν λόγια που μπορείς να περιγράψεις αυτή τη ανθρώπινη ξεφτίλα εν έτει 2015...

Περίσσεψαν δάκρυα, οργή, θυμός, θλίψη, μα πάνω από όλα περίσσεψε η υποκρισία. Πάνω σε στις ανθρώπινες ψυχές έχει παιχτεί μια καπιταλιστική μπίζνα δίχως προηγούμενο. Θα προσπαθήσουμε επιγραμματικά να απαριθμήσουμε τα στάδια από το προμελετημένο έγκλημα.
  
1. Υπό τις ευλογίες των μεγάλων δυνάμεων μέσω του πολιτικού προσωπικού των εκάστοτε χωρών στήνεται η βιομηχανία εκμετάλλευσης των πολυεθνικών εταιρειών. Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες, Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και όπως αλλιώς θέλετε βαφτίζεται η εκμετάλλευση επένδυση. Ο πλούτος των χωρών ορυκτά, γεωργία, κτηνοτροφία, και κυρίως εργατικό δυναμικό πέφτει θύμα άγριας εκμετάλλευσης. Με δάνεια που δεν κατέληγαν ποτέ στη χώρα αλλά στις τσέπες των ημέτερων μετέτρεψαν τις χώρες αυτές σε αποικίες χρέους.

2. Στην συνέχεια συνθλίβεται ο άνθρωπος, συμπιέζεται το λειτουργικό κόστος σε μισθούς, αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οι άνθρωποι σε αυτό το κοινωνικό βιασμό τους, τίθεται ευθέως θέμα επιβίωσης και επικρατούν συνθήκες ζούγκλας. Πρέπει να αποπληρωθεί το χρέος πρώτα!!! Οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο, υγεία-παιδεία-κοινωνικό κράτος άγνωστες έννοιες και οι περισσότεροι επιδιώκουν να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον σε χώρες που η εκμετάλλευση είναι μικρότερη.

3. Εκεί στήνεται η δεύτερη μπίζνα με τους δουλεμπόρους, που στην κυριολεξία σαν πτωματοφάγα σε αγαστή συνεργασία με τις εκάστοτε "αρχές", αναλαμβάνουν την μετακίνηση των ανθρώπων με κάθε μέσο από ξηρά αέρα και θάλασσα ανάλογα με την χώρα προέλευσης. Δια θαλάσσης δε, είναι συγκλονιστικό ότι οδηγούν ανθρώπους χωρίς σωσίβια σε προμελετημένα ναυάγια για να πληρούνται οι ξεφτιλοπροϋποθέσεις διάσωσης και να κερδηθεί ο πολύτιμος χρόνος για τα γραφειοκρατικά της αίτηση ασύλου. Σε αυτό το σκλαβοπάζαρο οι ανεπτυγμένες χώρες κάνουν χρήση τους μετανάστες για να συμπιέσουν τα μεροκάματα των ντόπιων περισσότερο. Ο Μαρξ καθόλου τυχαία τον αναφέρει ως εφεδρικό στρατό εργασίας. Ο καπιταλισμός στοιβάζει ανθρώπινες ψυχές στην ανεργία και ως μοχλό τις χρησιμοποιεί για να ξεκινήσει το πογκρόμ κατά των εργασιακών δικαιωμάτων.

4. Όταν τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο έχουμε δεύτερο κύκλο όξυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από τις μεγάλες δυνάμεις. Ανατρέπονται οι μέχρι πρότινος αγαστοί συνεργάτες τους, και χρηματοδοτούνται κάποιοι "επαναστατικοί" νεοσσοί που προβάλλουν από το πουθενά. Ξεχάσατε τον Μπιν Λάντεν ποιων συνεργάτης ήταν; ή ξεχάσατε τους Τζιχαντιστές; ή ξεχάσατε ότι ο Τζον Κέρι όταν συνέτρωγε με τον Άσσαντ, τον οποίο μετά την βρόμικη δουλειά στο ΙΡΑΚ, ανακάλυψε ότι ήταν δικτάτορας; ή ξεχάσατε ότι έκαναν χρήση τους Τζιχαντιστές, τους χρηματοδότησαν, τους εξόπλισαν, έβαλαν φωτιά στην Μεσόγειο και τώρα έπεσαν ξαφνικά από τα σύννεφα με την ισλαμοφασιστική απειλή;

5. Αφού ανατρέπουν τους πρώην συνεργάτες τους, στήνοντας πολέμους, εμπάργκο, εμφύλιες διαμάχες κτλ, εκ νέου καλούνται κατ' επίφαση, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που δημιούργησαν. Και να συνεδριάσεις, να σύνοδοι, να οι νέες στρατιωτικές επεμβάσεις, να οι δήθεν χρηματοδοτήσεις ιδιωτικών εταιρειών για να διαχειριστούν τους μετανάστες κοκ. Φυσικά πέρα από τα οικονομικά οφέλη που έχουν με την μόνιμη αποικιοποίηση των χωρών, έχουν ένα άλλο εξίσου σημαντικό όφελος... τη φασιστοποίηση των λαών. Δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις ότι βάλλονται από ορδές μεταναστών, ότι η χώρα τους κινδυνεύει, ότι τους παίρνουν τις δουλειές, ότι όλα τα δεινά της χώρα τους οφείλονται στους μετανάστες, ότι υποβαθμίζεται η παιδεία τους, κινδυνεύει η υγεία τους κτλ. Αυτό το αποπροσανατολιστικό παιχνίδι χρόνια τώρα έχει επιτυχία και τα ΜΜΕ παίζουν το ρόλο που τους έχει ανατεθεί με προσήλωση στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Σκοτώθηκαν 150 άνθρωποι σε αεροπορικό δυστύχημα το έπαιζαν 2 εβδομάδες από 30 λεπτά έως και 15 λεπτά. Πνίγηκαν στην Λαμπεντούζα πριν από 1,5 χρόνο 300 άνθρωποι, το έπαιξαν 35 δεύτερα. Παίρνουν τηλέφωνο τον γιατρό του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου, του λένε "θέλουμε επειγόντως συνέντευξη!!!". Πάνε σε χρόνο ρεκόρ, του λένε "πείτε μας για τα μεταδοτικά νοσήματα των μεταναστών", τους λέει αυτά που δεν τους αρέσουν, δεν τους βγαίνει να κατασκευάσουν ψευδείς εντυπώσεις, δεν παίζουν τελικά την συνέντευξη!!! Αυτά και άλλα πολλά από τα κανάλια της διαπλοκής...

6. Είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν ότι ΚΑΙ στην Ευρώπη υπάρχουν ΣΚΛΑΒΟΙ.... ανατριχιαστικό για το 2015! Οι περισσότεροι είχαμε μείνει με την ψευδαίσθηση ότι σκλάβος=Αφρική... όμως και η Ευρώπη έχει σκλάβους. Μετά βεβαιότητας μπορούμε να πούμε ότι πάνω από 40 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι σκλάβοι όπως γνωρίζάμε στους περασμένους αιώνες. Στην Ευρώπη πάνω από 600.000 συνάνθρωποι μας ζουν σε καθεστώς δουλείας. Και αυτά τα νούμερα είναι με τις πλέον μετριοπαθείς εκτιμήσεις. Περιττό βέβαια να αναφερθούμε στην πορνεία και την κακοποίηση των γυναικών. Περιττό να αναφερθούμε στο πιο ελεεινό σύστημα εκμετάλλευσης-μαστροπείας των γυναικών. Και μόνο που το αναφέρουμε μας προκαλεί έμετο, για το πώς οι γυναίκες πέφτουν θύματα και εκπορνεύονται από το κωλοσύστημα αυτό. Μην ξεχνάμε τη δίκη που διεξάγεται στην Ελλάδα για τους ιδιοκτήτες της αλυσίδας αρτοποιίας "Το Χωριάτικο", που ξεπλένουν τα χρήματα από τα στριπτιτζάδικα, και κρατούσαν φυλακισμένες τις γυναίκες σε δωμάτια εκδίδοντάς τις δια της βίας. Ούτε βέβαια το κύκλωμα-μηχανισμό που χρησιμοποιούσαν για να τις φέρουν στην Ελλάδα και εν συνεχεία να τις διακινήσουν και στα 4 σημεία του ορίζοντα (Ιαπωνία, ΗΠΑ, Γαλλία κτλ) προς ανακύκλωση.

"Διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές και η ΕΕ στο σύνολό της έχει ηθική και ανθρωπιστική υποχρέωση να δράσει" λέει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή... εμείς λέμε ότι πιο ξεφτίλες και υποκριτές δεν υπάρχουν στον κόσμο από εσάς. Όνειδος για την ανθρωπότητα είστε. Τώρα ανακαλύψατε το ναυάγιο στη Λαμπεντούζα; Η πρώτη φορά είναι; Το 2013 δεν είχε γίνει πάλι το ίδιο; Πάνω από 300 συνάνθρωποι δεν πνίγηκαν ρε αλήτες; Αυτή τη φορά ξεκινήσαμε από το 300 να μετράμε και ο κατάλογος ανεβαίνει λεπτό με το λεπτό. Έχουμε ξεπεράσει το 700 και συνεχίζουμε...

Ανησυχεί ο Ολάντ και λέει "Ανησυχούμε. Η Μεσόγειος είναι η κοινή μας θάλασσα, μεταξύ Αφρικής και Ευρώπης. Πρέπει να κάνουμε κάτι. Ζητήσαμε έκτακτη συνάντηση των υπουργών εσωτερικών και εξωτερικών. Μία Σύνοδο όλων των υπουργών της Ευρώπης". Ανησυχεί και ο Αβραμόπουλος λέγοντας "Η τραγωδία στη Μεσόγειο είναι μια σκληρή υπενθύμιση ότι πρέπει να λάβουμε τολμηρές δράσεις για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης μεταναστευτικής κρίσης... μπλα, μπλα, μπλα, θα, θα, θα...".

Άλλα κροκοδείλια δάκρυα από το Πάπα Φραγκίσκο που μας λέει "Εκφράζω τον βαθύτατο πόνο μου. Απευθύνω έκκληση προς την διεθνή κοινότητα να δράσει με ταχύτητα και αποφασιστικότητα ώστε να μην επαναληφθούν άλλες παρόμοιες τραγωδίες. Είναι άνδρες και γυναίκες σαν εμάς, αδέλφια που πεινάνε, κατατρεγμένα, τραυματισμένα, θύματα της εκμετάλλευσης και των πολέμων. Αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή, αναζητούσαν την ευτυχία".

Εκατόμβη νεκρών μεταναστών ρε αλήτες χαρτογιακάδες... μέσα σε 2 μέρες πάνω από 200 συνάνθρωποί μας στην Υεμένη σκοτώθηκαν με τους βομβαρδισμούς, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. Μόνο στην Μεσόγειο από την αρχή του έτους μαζί με αυτό το ναυάγιο έχουν πνιγεί πάνω από 1500 άνθρωποι. Δεν κλείσαμε χρόνο... αναμένονται τεράστια κύματα προσφύγων με τους πολέμους και τις αποσταθεροποιήσεις των περιοχών που έχετε στήσει σε ολόκληρη την Μεσόγειο. Στους πόσους πνιγμένους ακόμα θα βγείτε να ξανακάνετε δηλώσεις; Αν φάμε άλλους 5.000 στην θάλασσα θα είναι καλά; Πάνω από 2,7 εκατομμύρια Ιρακινοί εκτοπίστηκαν μόνο από την δράση των Τζιχαντιστών Βόρεια του Ιράκ, οι 90.000 δε, μόνο μέσα σε μια εβδομάδα!!! Έχετε αιματοκυλίσει το πλανήτη με το κωλοσύστημά σας. Όλα δουλεύουν ρολόι μόνο για τις μπίζνες σας, τις επιχειρήσεις σας, τις κονόμες σας.

Τί ζωή είναι αυτή ρε αλήτες; ή θα πεθάνεις από υποσιτισμό, ή θα σε σφάξουν-βιάσουν οι τζιχαντιστές που πριμοδοτούνται από τις μεγάλες δυνάμεις, ή θα πνιγείς στη θάλασσα. Αν έχεις την τύχη να διασωθείς όπως οι 28 άνθρωποι που έχουν διασωθεί έως τώρα από το ναυάγιο του δουλεμπορικού ανοιχτά της Λιβύης, το πιο πιθανό είναι μετά να βρεθείς μπροστά στο φασιστομαχαιροβγάλτη χρυσαυγίτη που θα κραυγάζει απελάστε τους τώρα ή θα τους βάλουμε στους φούρνους να τους κάνουμε σαπούνι.

Ποιος την έχει στήσει όλη αυτή την ανθρωπιστική κρίση ρε αλήτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου